• Čitateľský maratón

            Do fotogalérie bol pridaný nový album Čitateľský maratón .

            Dňa 12. marca 2024 sa v našej škole uskutočnil Čitateľský maratón. Maratónu sa zúčastnili žiaci našej školy. Do čítania sa zapojil aj pán riaditeľ a pani učiteľky. Cieľom podujatia bolo sprostredkovať deťom zážitok z čítania, podporiť pozitívny vzťah k čítaniu a ku knihám, rozšíriť obzor poznania.

          • Hviezdoslavov Kubín 2024

            Do fotogalérie bol pridaný nový album Hviezdoslavov Kubín 2024

            Tento rok sa uskutočnil 70. ročník recitačnej súťaže v prednese poézie a prózy - Hviezdoslavov Kubín. Súťaže sa zúčastnilo 18 recitátorov z 2. - 4. ročníka a nesúťažne si to vyskúšali aj traja šikovní prváci. Bolo veľmi ťažké vybrať výhercov, pretože všetci recitátori podali naozaj výborný výkon, zaujali výberom ukážok, recitačnými schopnosťami a chuťou prebojovať sa na postup do okresného kola, ktoré sa bude konať 22. marca 2024 v Bytči. Tak, ako každá súťaž, aj Hviezdoslavov Kubín môže mať len troch ocenených, preto bolo pre našu porotu veľmi zložité vybrať výhercov a hlavne tých prvých z každej kategórie, ktorí budú našu školu reprezentovať v Bytči. A ako to dopadlo.

        • Mám básničku na jazýčku
          • Mám básničku na jazýčku

            Do fotogalérie bol pridaný nový album Mám básničku na jazýčku.

            Dňa 7.3.2024 sa v našej MŠ uskutočnila recitačná súťaž ,,Mám básničku na jazýčku". Veľmi pekné výkony podali malí recitátori z tried lienok a včielok v prednese poézie. Deti tichúčko počúvali veľmi pekné básne v podaní svojich kamarátov z tried. Všetky deti, ktoré sa zúčastnili získali diplom, omaľovánku a sladké prekvapenie. Prvé tri miesta v každej triede sme odmenili aj malým darčekom.

        • Karneval v ŠKD
          • Karneval v ŠKD

            Za dverami smiech a tanec, fašiangový harmatanec.

            Kde je Jakub a kde Miška ? Kde sú všetky deti z klubu ?

            Predsa stoja v kruhu a svoje masky predstavujú.

            Druhý februárový piatok sme v školskom klube zahájili karneval spojený s diskotékou a súťažami. Nechýbala tombola, ktorú si museli deti zaslúžiť predstavením svojej masky a zodpovedaním jednoduchej otázky. Bolo nám veselo aj chutne...

          • 2% Z DANE

            Milí rodičia a priatelia našej školy!

            Pokiaľ ste sa rozhodli, že svoj podiel dane venujete deťom našej školy, stačí keď kliknete na modrý odkaz pod textom, stiahnete a vytlačíte priložené tlačivo, vyplníte vaše osobné údaje, necháte potvrdiť u svojho zamestnávateľa a po vašom dieťati pošlete do školy triednej učiteľke.

          • Lyžiarsky výcvik

            Do fotogalérie bol pridaný nový album Lyžiarsky výcvik .

            Aj v tomto školskom roku bol od 29. 01. do 02 02. 2024 zorganizovaný pre žiakov našej školy lyžiarsky výcvik. Opäť sme boli v Ski Čertov. Na začiatku kurzu boli žiaci rozdelení do družstiev podľa výkonnosti. Lyžiarsky výcvik prebiehal podľa výcvikového plánu a všetci žiaci si osvojili základy lyžovania.V posledný deň výcviku boli pre žiakov zorganizované preteky v slalome, kde si žiaci zmerali svoje sily. Ďakujeme inštruktotorm a inštruktorkám za pekný prístup k deťom. Touto cestou sa chceme poďakovať OÚ Hvozdnica za úhradu nákladov za autobus.

          • Školský karneval

            V piatok 26.01. 2024 sa konal na našej škole už tradičný školský karneval, ktorý bol spojený s discotékou. V ten deň sa deti zmenili na rytierov, spidermanov, princezné, čarodejnice, tanečníkov, futbalistov, policajtov, kozmonautov, či kovbojov. Stretnúť sme však mohli aj Harryho Potera s Hermionou, či postavičku Wednesday, ale aj mnoho ďalších krásnych masiek. O zábavu a super piesne, pri ktorých sme si skvelo zatancovali, sa postaral DJ – pán riaditeľ, ktorý nám púšťal obľúbené tanečné hity. Tento karneval sme si všetci veľmi užili a už teraz sa tešíme na budúci rok.

        • 2% Z DANE
          • 2% Z DANE

            Milí rodičia a priatelia našej školy!

            Pri zúčtovaní daní za rok 2023 je možné poukázať 2% Združeniu rodičov Základná škola s materskou školou Hvozdnica.

            Takto získané prostriedky sú vedené na bankovom účte občianskeho združenia.

            Rozhodovanie o ich použití je výlučne na rodičoch žiakov ZŠ s MŠ Hvozdnica.

          • Vianočná nádielka od ZUŠ Bytča

            V našej škole máme dlhoročnú milú tradíciu vianočného koncertu, ktorý pre nás pripravujú pedagógovia zo Základnej umeleckej školy v Bytči so svojimi zverencami. Tento rok si pre nás nacvičili osem veľmi pekných vianočne ladených vystúpení. Vypočuli sme si skladby hudobných klasikov i súčasných autorov, deťúrence sa bližšie zoznámili s hrou na rôzne hudobné nástroje, na rôzne rytmické nástroje si mohli aj samé zahrať, ale hlavne celá naša škola sa príjemne vianočne naladila, za čo všetkým účinkujúcim a tým, ktorí s nimi celý program koncertu nacvičili, patrí veľké poďakovanie.

          • Návšteva v domove dôchodcov Štiavnik

            V čase adventu sme s deťmi zo školského klubu navštívili seniorov v domove dôchodcov v Štiavniku. Pre starkých sme vyrobili svietniky, ktorými si skrášlia svoje izbičky. Zazvonil zvonček a scénka o deťoch, anjelikoch a čertoch mohla začať. Nechýbali básničky, pesničky, vinše a záverečný potlesk našich starkých. Veríme, že na chvíľočku pookriali a ich radosť z tváre sa preniesla nielen do ich, ale aj do našich srdiečok. Po vystúpení deti pohostili keksíkmi a čokoládovými cukríkmi, nechýbala ani sladká odmena pre všetky deti z našej školy. Zažili sme príjemné popoludnie a už teraz sa tešíme na ďalšie stretnutie.

          • Koľko lásky sa zmestí do krabičky od topánok

            Tento rok sa naša škola zapojila do charitatívnej celoslovenskej výzvy "Koľko lásky sa zmestí do krabičky od topánok". Oslovili sme všetkých rodičov, ktorí by chceli prispieť drobnosťou, sladkosťou, prekvapením do krabičky pre starších ľudí, seniorov. Rozhodli sme sa túto našu zbierku odovzdať seniorom v Domove dôchodcov v Štiavniku. Naše odovzdávanie sme spojili s mikulášskym vystúpením detí zo školského klubu, ktoré si pripravili krátky program básní, piesní a vinšov.

          • Návšteva Mikuláša

            V utorok,05. 12. 2023, zavítala do našej škôlky a školy vzácna návšteva. Prišiel nás navštíviť Mikuláš so svojimi pomocníkmi - anjelikom a čerticou Berticou. Zahrali nám vtípný a poučný príbeh o tom, ako sa čertici Bertici nevyplatilo ukradnúť horu sladkostí. Za toto veľmi milé predstavenie ďakujeme Divadlu zo šuflíka.

    • Partneri

      • {#1508} 1
      • {#1508} 2
      • {#1508} 3
      • {#1508} 4
    • Prihlásenie

    • Zvonenia

      Utorok 19. 3. 2024
    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje